• rehabilitáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnai kérdésemre válaszát köszönöm,de még lenne egy kérdés,sajnos édesanyám agyi infarktus utáni rehabilitációját a kezelö nerológus elutasitja,mondván semmi esély nincs javulásra,olyan súlyosak a tünetek,de én nem akarom ezt elhinni és mit tanácsol mit tehetnék,miért nem lehet megprőbálni,hiszen én látom,hogy van napról napra egy kis fejlödés,Sajnos a beszéd is elment és a jobb fele is lebénult a nagy elhalás következtében tényleg semmi esély sincs minimális javulásra Köszönettel várom válaszát Tallián Csabáné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stroke témában

        Kedves Asszonyom! Kérjék ki más szakember véleményét, illetve meg lehet próbálni a háziorvost is megkérdezni, hátha tud ajánlani rehabilitációban jártas szakembert. Nekem is az a véleményem, hogy nem szabad feladni, minden követ meg kell mozgatniuk. Kitartást, sok sikert!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 17:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: