• Tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvozlöm!az a kérdésem lenne hogy a szivinfartusnak-rohamnak szivelégtelenségnek mik a jelei??gondolok itt kéz zsibbadásra....stb.és az agyvérzés kezdetleges jelei?köszönettel kondorné

        Dr. Veress Dóra válasza a stroke, színinfarktus, szívelégtelenség témában

        Kedves Asszonyom! Ha érdeklődik ezen témák iránt, akkor a következő cikkeket ajánlom figyelmébe a webbeteg.hu írásai közül: Szívinfarktus http://www.webbeteg.hu/cikkek/szivinfarktus/51/a-szivinfarktus-es-tunetei Szívelégtelenség: http://www.webbeteg.hu/cikkek/sziv_es_errendszer/282/a-szivelegtelenseg-es-tunetei Stroke: http://www.webbeteg.hu/cikkek/stroke/22/a-stroke-es-tunetei Itt részletes leírást talál a tünetekről és az esetleges egyéb fontos tudnivalókról!


        Kérdés: 2011. július 20., 18:58; Megválaszolva: 2011. július 21., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő!Nagymamám miatt kerestem meg Önt.30 éve műtötték syringomyelia miatt,annak az egyetemnek a klinikáján, ahol Doktornő is tanult.Emellett szívelégtelensége is...