• Nagyon sürgős,kérem!..AGYVERZES!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kerdessel fordulok onhoz, hogy nagytatam (76 eves) agyverzest kapott, azonnal korhazba szalitottak,komaban van, a vernyomasa nagyjabol helyrealt ,viszont magas laza van ,de neha megmozditja a kezet ,labat.Az ottani orvosok lemondtak rola, es az on velemenyet szeretnem kerni, hogy van remeny meg arra hogy valaha is felepul,vagy segithetunk mi neki barmiben is?nagyon fontos lenne, hiszem minden perc szamit.koszonom elore is!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a Nagytata kora, az elszenvedett agyvérzés és a lázas állapot nem jó kilátásokat ígér. Amit lehet, azt az orvosok megteszik. Önök amennyit tudnak legyenek mellette, beszéljenek neki, fogják a kezét. Mást nem tehetnek, de ezzel éreztethetik vele, hogy szeretik és fontos Önöknek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. július 19., 22:45; Megválaszolva: 2011. július 24., 20:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: