• Nagy bajvlehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! Vàlaszát meg kaptam,köszönöm, a nögyògyàszom csak jövöhét pénteken tud fogadni,és csak ultrahangal vizsgàl..kértem,hogy keszitsen HPV tipializàlàst,ahogyan ön javasolta,de azt mondta majd meglátja..Viszont engem zavar az a tèny,hogy 9.én megjött a menszesz vilàgos,élénkpiros,néha darabos és 7 nap helyett 10 napig tartott,majd 27.én pecsételö barna vérzés volt,vasárnap ujra csak kis pecsétben barna folt,és hétfön is csak barna folt,mikor töröltem akkor piros vér de csak a papiron..Komoly gond vagy vàltozo kor lehet 41 évesen? Köszönöm vàlaszàt! Tisztelettel!!

        Dr. Kiss György válasza a Nagy baj lehet ? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Az ultrahang vizsgálat / méhnyálkahártya vastagsága, petefészkek állapota/ a rendetlen vérzés okát is tisztázhatja. 41 éves korban nem árt hormonpanell vizsgálatot csináltatni -vérvétel- amikor az FSH,LH,Prolactin,Oetradiol,Progesteron meghatározással, képet lehet kapni a ciklus állapotáról. Üdvözlettel: dr. Kiss.


        Kérdés: 2017. május 29., 17:17; Megválaszolva: 2017. május 29., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: