• Stroke?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesapámnak 2017-ben volt strokeja ,szerencsére teljesen felépült.A kérdésem az lenne ,hogy örökölhetem e ? Már egy hónapja ízületi fájdalmaim vannak ,a fejem pedig jónéhány napja fáj az arcom bal fele kicsikét puffadt ahogy a nyelvem is .A bal oldalam kicsivel gyengébbnek érzem a másiknál viszont mosolyogni tudok fel tudom emelni a karom és beszélni is .Viszont nem érzem jól magam .Stroke áll mögötte? Vagy TIA?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező ! Édesapja betegsége láthatóan érzékenyen érintette, de szerencsére,Ő teljesen felépült.Megnyugtatom, hogy a stroke nem örökölhető.Különösen nem kamaszkorban. Felesleges magát figyelgetnie, és édesapja tüneteihez hasonló jelenségeket keresgélnie magán, mert amit leír, az csak a félelmeinek a testi kivetítése,egész biztosan nem áll mögötte agyi érbetegség. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. október 28., 04:26; Megválaszolva: 2017. október 30., 06:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: