• Ad eeg fojamata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Doktornő annyi kérdésem lenne hogy meddig kell maradni másnap a vizsgálat után, kétszer volt roham a kettő között másfél hónap telt el.ez eggy alvásmegvonásos vizsgálat: mit csinálnak és meddig kell maradni másnap.

        Dr. Kerekes Éva válasza a EEG témában

        Tisztelt Érdeklődő! Az alvásmegvonás után készült EEG vizsgálat ambuláns vizsgálat, azaz utána haza lehet menni. Előtte 24 óráig nem szabad aludni, kávét sem lehet inni, majd a vizsgálat 1-2 órán át tart,lehetőség szerint ott el kell aludni ott az EEG laborban, mert az alvásmegvonás után alvásban készült EEG igen informativ.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2017. február 21., 15:30; Megválaszolva: 2017. február 25., 23:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: