• Baker-ciszta okozhat zsibbadást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves Webdoktor. 2010 09 15 én diagnosztizáltak bal térd hajlatban Bayer-cystát ultrahang is készült ami meg erősítette .Egy 2,5×1,5×1cm átméröjű Szüntelen fájdalmam van zsibbad is a lábam térdtől lefelé láb fejig Az lenne a kérdésem ez okozhat -e zsibbadást vagy más lehet a hát térben. Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a Baker-ciszta témában

        Minden további nélkül okozhatja zsibbadásos panaszait a Baker ciszta. Ilyen panaszok esetén célszerű egy ENG vizsgálatot végezni, ami pontosan megmondja, hol került az ideg nyomás alá, és ha ez a térdárokban van, akkor célszerű a cisztát megoperáltatni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 01., 12:12; Megválaszolva: 2011. november 02., 23:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó