• Mozgásszervi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy 2014 ben volt egy belső vérzésem a vastag bélnél elpattant egy ér . Megműtötték elsütötték az eret. A beavatkozást az ágyékomon keresztül végezték el, ami teljesen tökéletesen sikerült, azóta sincs semmi bajom vele . Saját lábamon mentem be a kórházba. A műtét után begyulladt a jobb lábam amit jeleztem az orvosnak is. Kaptam rá gyulladás csökkentő tablettákat (nospa). A hazajövetel után a gyulladás nem csökkent inkább tovább terjedt és sajnos hullottak ki fogait is emiatt mivel az egész jobb felem begyulladt. A legnagyobb gond az egészben az lett hogy azóta eltelt 2 év és a jobb lábamat csak bot segítségével tudom meg emelni . Bot nélkül a járás nem is menne már . Nagyon sok krémet próbáltam . Gyógytornász is foglalkozik velem de egyszerűen nem javul a lábam. Szeretném segítséget kérni , hogy mi okozhatja ezt a gondomat . Előre is köszönöm !

        Dr. Bogdán Aurél válasza a gyulladás utáni mozgáskorlátozottság témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján a gyulladás szövődménye is lehet a dolog. Károsodhatott a mozgatásért felelős ideg, izomkárosodás is lehet a háttérben. Mindenképpen szükség lenne további kivizsgálásokra. Keressen fel egy ortopédiai és egy idegsebészeti szakrendelést, ahol vizsgálatok elvégzését követően pontosabb választ tudnak adni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2017. március 24., 11:19; Megválaszolva: 2017. március 27., 21:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó