• térdbe rosszul beadott injekció utóhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, térdizületi arthrosis-os térdembe Reviscon injekciót kaptam egy hete. Elsőre rossz helyre szúrta az orvos a tűt, amely erős feszítést okozott, így újabb helyre szúrva kaptam meg a maradék injekciót. Azóta napról-napra erősebb a térdfájdalmam, a térd mögötti ín fájdalom, sőt már a lábszár izom is egyre jobban fáj. Okozhatja-e a rosszul beadott injekció a fájdalmat? Ha igen mi a teendőm? /Sajnos az orvosom 2 hét szabadságra utazott.../ Okozhat e a késedelmes /esetlegesen szükséges/ újra beavatkozás visszafordíthatatlan problémát? Várom válaszát köszönettel: F.N.M.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdbe adott injekció utáni panasz témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Rossz helyre beadott hyaluronsavat tartalmazó injekció okozhat gyulladásos tüneteket, feszülő fájdalmat. tekintettel erős panaszaira javasolt orvosi vizsgálat. Ha a kezelőorvosa szabadságra ment, mutassa meg egy kollégájának, vagy ha egyedül rendel, akkor keressen fel egy baleseti, vagy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2017. január 17., 14:18; Megválaszolva: 2017. január 18., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő! 5 hete kézilabda meccsen egy rossz mozdulat után kificamodott a térdem. Az orvosok porcleválásra gyanakodtak, hiszen a térdem nem volt instabil. Az MR felvételről viszont kiderült, hogy elülső keresztszalag szakadásom van....