• Mi lesz így a sporttal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elég régóta élsportszerűen sportolok,sprinter vagyok...az edzéseim nagyon megterhelöek és hetente 6 szor kell edzenem. AZ utóbbi 1-2 évben viszont az edzéseimen résztáv közben rosszul vagyok. Elkezdek szédülni és jön a hányinger,nem egyszer hányok is.Elmentünk háziorvoshoz ahol kiderült hogy a VVT számom 5.22 a trombocitám 454 és max. csak 385 lehetne.Ezenkívül a VVT süllyedésem is a rendes érték alatt van.At orvos azt mondta hogy mivel sportoló vagyok ez megszokott,de én szeretnék ezek ellen a rosszullétek ellen tenni. Kellene valamit esetleg szednem? Segítségét elöre is köszönöm.

        Dr. Molnár Anna válasza a hematológia témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által leírt laboratóriumi eredmények eltérés nélküliek, rosszullétei ezzel nem magyarázhatóak. Panaszaival javaslom keresse fel sportorvosát vagy belgyógyász szakorvost további kivizsgálás céljából!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. március 24., 21:54; Megválaszolva: 2011. március 29., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: