• Lépeltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        20 éve eltávolították a lépem. Azóta -most már állandósult-, hogy hírtelen elkezdek fánzi, eljutok a fázástól a remegésig, álmosság tör rám, szédülök és ájulási érzeteim vannak. Van ennek köze a lépeltávolításnak? A korábbi időkben -10 éve- hirtelen az utcán ájultam el több alkalommal-, most már csak ájulási érzésem van, de azt nem produkálom. Mit tegyek?

        Dr. Molnár Anna válasza a lépeltávolítás témában

        Kedves Kérdező! Panaszait a lépeltávolítás nem magyarázza. További kivizsgálás céljából javaslom kerese fel háziorvosát vagy belgyógyász szakorvos!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. március 09., 10:56; Megválaszolva: 2011. március 10., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: