• Halántéktáji duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan problémám van ,kb 1 hónapja kezdődött bedagadt a bal szemem, viszketett a torkom és a halántéktájom mko fél diónyi duzzanat lett. Kaptam Tetrán szemkenőcsöt és Ciloxant, 125 mg Solu-medrolt. majd fokozatosan próbáltam elhagyni a steroidot .Amikor 4 mg-nál jártam visszakellett emelni 8-ra mert visszajött a tünet... majd tünetmentes lettem 5 napig. MOst 2.napja ismét 4 mg-ot szedek és a halántéktáj körüli területen mko fél diónyi púp van ismét. Szeretnék érdeklődni mi a vélemyénye ezzel kapcsolatban és milyen szakirány felé forduljak? Nagyon el vagyok keseredve,mert el van torzulva a fejem :(

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem! Szakértőnk munkáját segítené, ha megírná, hogy eddig milyen vizsgálatok történtek, milyen lehetséges vagy valós diagnózisok születtek, és ezt a kérdéssel együtt elküldené újra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 22., 20:05; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: