• Haemacromatosis és terhesség 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Váróczy Doktor Úr! Nagyon szépen köszönöm a fenti témában kapott nem túl megnyugtató, de rendkívül körültekintő válaszát. További jó munkát és sikeres gyógyítást kívánok.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a egyéb témában

        Én is köszönöm a jókívánságait, és szívből kívánom, hogy legyen a terhessége teljesen problémamentes és szép egészséges kisbabát szüljön - amire azért a félelmek ellenére is jó esélyei vannak!


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2010. augusztus 27., 13:11; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: