• Védőoltás beadási díja

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A minap voltam orvosnál, és mondta 6000 forintot kér a kullancs elleni védoltás beadásáért (csak a beadás, az oltóanyagot külön kell megvásárolnom). Kérhet ennyit egy orvos? Ez az ár egységes minden orvosnál? Nincs rá valami szabályozás? Megtehetem, hogy itthon beadatom egy ápolónő ismerősömmel az oltóanyagot, miután megvásároltam?

        Dr. Rákóczi Éva válasza a védőoltás témában

        Tisztelt Uram! A védőoltások beadásáért az alapellátás orvosa nem kérhet pénzt, ellenben magánorvos igen, abban az esetben, ha Ön magánrendelésen keresi fel ezügyben az orvost. A magánorvosi ellátás díjazása eltérő, nem egységes. Ápolónő védőoltást csak orvosi utasításra adhat, egyéb módon nem javaslom annak beadatását.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. augusztus 05., 23:45; Megválaszolva: 2010. augusztus 06., 17:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: