• Cron betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!A férjemnek azt monták hogy crom beteg aminek utána olvastam.Aférjem 33-éve stomás beteg Debrecenben mütöték.Már hasnyálmirigy gyuladása is van,meg sok más betegség.De egy éve egyre roszab,a megszokot hasmenés véres let van amikor zöldes vagy épen sárgás és e melé társul az hogy a feneke fojton kireped vagy véres hójagok vanak rajta és igy továb. Az az igaszság hogy mátészalkán félnek tőle az orvosok Debrecenbe meg nem vihetem mert ott a hójagjával műtöték és nem álnak vele ijen téren szóba.Az a baj a férjem bármit ezik minden átszalad rajta és kieszi a fenekét. Ön szerint ez mi lehet mert én már nagyon tanácstalan vagyok.Tisztelettel:Szabó Lászlóné

        Dr. Plósz János válasza a Crohn-betegség témában

        Crohn-betegség okozhat végbéltáji eltéréseket, hasmenést is, tehát ez magyarázhatja a panaszokat, ez a betegség rendszeres gasztroenterológiai gondozást igényel. A Crohn-betegség igazolásához mindenképp vastagbéltükrözés, esetleg hasi MR vizsgálat szükséges.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2015. március 02., 18:48; Megválaszolva: 2015. március 03., 01:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 24 éves vagyok és január óta már kétszer voltam vérvételen mert kiderült, hogy méhfejlődési rendellenességem van amit műteni kell. A januári vérképen a bilirubin (20) és a vas (37,6) is magas volt. A március végén...
        Tisztelt Doktor Úr! Az édesanyám már a harmadik hete hogy megy a hasa és kórházban van. Antibiotikumos kezelést kapott és az orvosa szerint ez okozhatta a súlyos hasmenését. Sajnos nem tud felkelni sem. Infúziót kap napi egy üveggel. Mit adjak...
        Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy lehet e lokrenre magne b6 szedni?
        Tisztelt Doktorúr! Az alábbi problémával fordulnék Önhöz. A elmúlt években Yadine fogamzásgátlót használtam amit idén januárban abbahagytam. Ezután az első menstruációm 31 napra a másosik 23 napra jött meg. Most a 3. menstruációm 32...