• depresszió kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 10 éve kezdődő hangulatváltozás miatt orvosi kezelésben részesültem. hangulatjavítók, antidepresszáns gyógyszereket kaptam. hosszú ideje tartó gyógyszeres kezelést szervezetem nehezen bírta. (rendszeres hányás, rossz közérzet, alvás zavar) A felírt gyógyszerek közül jelenleg naponta 1mg rivotrilt szedek. melyet kiegészítek természetgyógyász által ajánlott szerekkel. mindezek ellenére szorongás, hangulat labilitás, pánik tünetek megmaradtak. az utóbbi egy hónapban ok nélküli sírások jelentkeznek. Kipróbáltam több gyógyszerek kezelést, természetgyógyást, homeopátiás szereket, de sajnos egyiktől sem éreztem javulást. Szeretném az ön segítségét kérni, a fen leírt probléma megoldására.

        Dr. Varga Tamás válasza a hangulatzavar témában

        Tisztlet Kérdező! A Rivotril szorongásoldó, a hangulatzavart és ennek következményeit nem fogja megváltoztatni. Számtalan gyógyszeres készítmény áll rendelkezésre depresszió ellen többféle mechanizmussal. Biztos vagyon benne, hogy van olyan, melynek nem jelentkeznek lényeges mellékhetása. Keressen fel hangulatzavarban járatos pszichiáter szakorvos és biztosan találnak megoldást!


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. március 10., 16:22; Megválaszolva: 2011. március 13., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: