• Leszokás az antidepresszánsról terhesség előtt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már 2 éve elmúlt, hogy antidepresszánst szedek, a mostani gyógyszerem Jarvis 75 mg naponta 1x. Szeretnénk már babát, de amíg szedem nem merem vállalni. Az orvosom azt mondta, nyugodtan szedjem terhesség alatt is, hát nem szívesen tenném. Próbáltam letenni, mivel a kapszulát nem lehet felezgetni minden másnap vettem csak be. Na akkor iszonyú hányinger és szédülés gyötört, mely a munkámban is akadályoz. Szeretném megkérdezni hogyan tudnám ezeket a mellékhatásokat csökkentve leszokni végre! Válaszát nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a antidepresszáns, terhesség témában

        Kedves Levélíró! Az előírás alapján a megvonási tünetek mérséklése miatt a dóziscsökkentést 1-2 hét alatt érdemes megtenni. Ha ennek ellenére is nagyon kellemetlen panaszok jelennek meg, akkor szükséges a kezelőorvossal konzultálni emiatt. Emellett javasolnám pszichoterápia megkezdését.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 23., 10:17; Megválaszolva: 2010. október 10., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: