• kemó és a tejtermék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztekt doktor úr vagy nő.Olyan kérdéssel fordulok önnhöz hogy ha valaki kemoterápiát kapott akkor az utána ehet tejterméket?És ha a szájban valamilyen fertőzés található amitől az alsó ajak teljesen fel is dagadg.én arra gondolok hogy ez a fertőz afta lehet akkor lehet tejterméket fogyasztani?Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a kemoterápia témában

        Sajnos, nem írja a betegséget, sem a kemoterápiát (stomatitist okoz-e ez a gyógyszer?)

        Egyébként nyugodtan egyen tejterméket, sőt, pohras tejszínt iszogasson, bevonja a nyálkahártyát.

        Sajtot, túrót is ehet nyugodtan, ha meg tudja rágni és le tudja nyelni a - nem írja, de valamilyen szájüregi tünetektől.



        Kérdés: 2010-05-27 12:20:00; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: