• cukorbetegség60

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webb.Orvos!

          Szeretném megtudni -a minap  egy orvos ismerősünk ajánlotta mivel férjem  cukorbetgsége olyan stádiumban van felmerült az inzulin adása ,miért nem próbáljuk meg napi rendszerességgel 2x5 csepp 3%.-os hidrogén hiperoxid (H2O2)vizben történő hígítás után a bevételét . Önnek mia véleménye?

                                  Nagyon várom a véleményét: manocska60

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Kérdező!

        A diabetes kezelésében ezt a gyógymódot korábban nem hallottam, ezért erről nyilatkozni érdemben nem tudok, ennek ellenére az inzulin adása előtt meglehetősen sok lépés lehetséges és az inzulin adása is több rezsim szerint alkalmazható. Mindenképpen személyesen érdeklődnék az Önök helyében a diabetológusuknál, mit is lehet tenni az Önök (a férje) esetében.



        Kérdés: 2010-05-05 11:23:31; Megválaszolva: 2010. május 05., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: