• lelet értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr! 12.hó 1-én debreceni immunológia lelete.Vélemény: Rajnaus panaszai, izületi panaszai miatt nem dif aut immunbetegség áll fenn.Immunserol vizsgálathoz vérvétel volt., mely kóros eltérést nem igazolt, Xereostomia, KC.igazolódott. Dec elején Raynaud panaszai dominálnak,mindkét lábszáron lymhoedema . Javasolt nyirokmasszázs, Detralex, Trental, rugalmas harisnya. A bal lábam jóval nagyobb, mint a jobb és pirosodó, kemény foltok vannak rajta, melyek érintésre fájdalmasak.Várom szíves véleményezését. Tisztelettel

        Dr. Szántó Antónia válasza a immunológia témában

        Tisztelt Hölgyem! Én a véleményt adó immunológussal szemben hátrányban vagyok, mivel nem láttam Önt. Ezek alapján csak ugyanazt tudom mondani, amit az immunológus kollegám. Tisztelettel,


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia

        Kérdés: 2011. december 04., 18:44; Megválaszolva: 2011. december 06., 15:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: