• Mitől dagad a bal bokám meg vizesedik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3-hete dagad a bokám és vizesedik.próbálom borogatni,de semmi hatása nincs az mellett nagyon fáj is.20-éve járok pszichiáterhez 2-éve új gyógyszereket kaptam,rekszetint rivotril és tegretol,most áprilisba megemelték a gyógyszeremet,semmi különös nincs tőle.2-éve hirtelen meghíztam kB 24kgAmi aszt jelenti hogy 46-éves korig mindig 50 kg voltam.Most jelen pillanatba kB74kg.Nem tudom kihez forduljak a bal lábam dagadásáért és vizesedésért.Kérem válaszoljon levelem re.Előre is köszönöm .Tisztelettel Gabi

        Dr. Veress Dóra válasza a lábdagadás témában

        Kedves Gabi! Sürgősen keresse fel a háziorvosát, mert a dagadás hátterében állhat komoly véralvadási probléma is. Orvosa valószínűleg vérvételre és belgyógyászati kivizsgálásra fogja küldeni! Egészsége érdekében jó ezen minél hamarabb túlesni!


        Kérdés: 2011. június 03., 23:22; Megválaszolva: 2011. június 05., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: