• Fütyi tisztítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 10 éves fiammal kapcsolatos kérdésekkel fordulok Doktor Úrhoz: 1. Fiam fürdéskor esténként mindig felhúzza a bőrt a fütyijéről. Miután visszahúzza a bőrt, a fütyije enyhén megduzzad, mely pár percen belül „visszaáll” az eredeti méretre. Ez a duzzadás normális-e? 2. A makk színe, mikor a bőrt felhúzza, pirosas. Ez rendben van-e? 3. Nem tudom, hogy mikortól kell tusfürdővel tisztítani, megmosni a makkot. A fiam azt mondta, hogy kellemetlen hozzáérni a makkjához. Mivel javasolt a makkot tisztítani? Vagy elég egyelőre, ha a fürdővízben felhúzza a bőrt a fütyijéről? Fiam nem szed gyógyszert, nincs diagnosztizált betegsége. Előre is köszönöm Doktor Úr válaszait.

        Dr. Papos István válasza a makk témában

        1. Ha a bőr visszahúzásakor a makk megduzzad, akkor az fitymaszűkület jele lehet. 2. Pirosas makk gyulladásra utalha 3. Nyugodtan lehet és kell is tusfürdővel mosni.


        Kérdés: 2017. április 22., 23:05; Megválaszolva: 2017. április 27., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: