• Szorongás vagy más betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnék segítséget kérni.Több probléma is fűződik ehhez a dologhoz. 16 éves vagyok és pár éve kezdenek rendszeresek lenni ezek a dolgok. Először is nagyon félek a lakásban amikor vihar van,vagy nagyobb szél. A gyomromban érzek rettentő reszketést és félelmet. Izzadok,gyorsan ver a szívem és félek,hogy a félelemtől egyszer nehogy meghaljak. Éjszakánként elalvás előtt a hasamban egy görcs (igazából nem tudom,hogy görcs-e vagy mi lehet) kínoz. Ilyenkor össze kell görnyednem vagy fel kell ülnöm és ha ez párszor megtörténik aztán alszok el. Van amikor azt érzem,hogy nem kapok levegőt vagy mintha térdelnének a mellkasomon. Egyre gyakrabban hányingerem is van a félelemtől.Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném! :(

        Dr. Varga Tamás válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező! Bizony, nagyon valószínű, hogy szorongásos problémáról van szó. Keressen fel szakembert! Az ilyen jellegű panaszoknak pszichológiai ill gyógyszeres megoldásai vannak. Ha nem ismeri az elérhetőségeket, háziorvosa biztosan tud ebben egíteni.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. július 21., 00:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: