• Pánikbetegség Emésztési problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm az én tőrténetem nagyon hosszú próbálom minél rövidebben el mondani 15voltam mikor meg ittam 2liter energia italt ennek köszönhetően fől ment a vérnyomásom ügyelet gyógyszer és jobban lettem másnaptól féltem hogy ujra fel megy ebből alakúlt ki a pánikbetegségen 15évesen egy pszhiáter felírta nekem citaloprhamot és a fronrint eszt ojan 3évig szedtem asztán le váltották sertralinra fiatal éveimet így töltötten nem nagyon mentem sehova othon szerettem lenni majd 22évesen meg nősűltem tapasztaltam a gyóygszer mellékhatását a nemi életemben is és ott döntöttem el hogy le teszem ennek lassan két éve már van egy lányom is 2éves és a helyzet egyre rosszabb pánik annyira úrrá van rajtam hogy szinte mindentől be pániikolok és a gondolkodásom is katasztrofális egésznap figyelem a testem ha érzem a szívem dobogását már jön a pánik veszélyben érzen magam a saját testemben nem szeretek jönni menni csak egésznap pihhenék nem tudom fel dolgozni hogy felnőttem midníg rosszakra gondolok gyöygszert szedni nem merek mert félek hogy milyen hatást vált ki belőlem pl be veszek egy advilt és agyalok hogy vajon mit okozhat már pulzusom megy fel és be képzelem hogy attól megjegyzem hogy tudat alatt tudom hogy nem attól de mégis igy alakul és az van bennem hogy mivan ha megint erős gyogyszert szednék úgy be pánikolnák hogy el vinne a mentő ez van bennem és ezérr nem merem nem beszélve a mellékhatásokról amiktől szenvettem 6évig és most itt a kislányis hogy szedjek gyóygszert? El nyomna és a gyerek nélkülem nem marad nem akarok egy egésznap fekve lévő le gyóygszerezett beteg lenni de igy sem akarok lenni mert minden percem szenvedés nincs örömöm az életben minden teherként és hatalmas kihivásként stressz ként élek meg ha gyóygszert szednék be reccsenék tudom mert ismerem magam félek a korházaktól az orvosoktól attól is hogy a gyóygszert szedek megőrülök menekülök a mindenapi gondok elől menekülök a felelőség elől még gyereknek érzem magam próbáltam keveset irni válaszát köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás témában

        Tisztelt kérdező, Attól nem kell félni, hogy legyógyszerezik, az antidepresszánsok nem okoznak ilyen tüneteket. Fel kéne keresni a helyi kollégámat, és kérni, hogy állítson vissza gyógyszert. Meg lehet találni azt a megoldást, ami nem hat kedvezőtlenül a házaséletére, de a szorongásokat oldja. A Frontint nem javasolt hosszú távon szedni, mert hozzászokik a szervezet. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. június 08., 11:30; Megválaszolva: 2017. június 12., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: