• Infarktus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kérdésem: 71 éves Édesanyám második infarktust kapott szept.29-én. Most alig kap levegőt, zihál, levegőért kapkod. Egy kis konyhai tevékenység után le kell feküdnie. Kérdezem én: ez azért van, mert károsodott a szívizom? de az nem regenerálódik. És akkor mostmár ilyen lesz? Ez szörnyű lenne! Kérem válaszát. Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívinfarktus témában

        Kedves Hölgyem! Erre a legpontosabb választ a gondozó kardiológus tudná adni. Én vizsgálat nélkül csak azt tudom mondani, hogy elméletiuleg a szívizom elhalás okozhat olyan poumpafunkciós zavart, hogy keringési elégtelenség alakuljon ki, és ezek lehetnek annak a tünetei.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 02., 20:20; Megválaszolva: 2010. november 04., 19:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő gyógyszerrel kapcsolatos.Elhúzódó influenziás,szünni nem akaró köhögésre a h.orvos a Fromilid 500mg gyógyszert írta fel.A mellékelt tájékoztatót elolvasva nem mertem elkezdeni szedni a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó