• Szív betegség??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot 9éve vagyok pánikbeteg 6évig szedtem antidepit 3éve nem szedem csak a nyugtatót azóta nagyon előjött a pánik egésznap stresszben élek félek mindentől vizsgálom magam figyelem magam a szivem hogyan ver stb a mai napon a játszotéren voltam a lányomal és ültem és ilyen fura érzés volt a szivem mint ha 4 et vert volna ugy hogy ilyen belső melkasi remegés volt fura volt azóta nagyon félek még jobban félek hogy sulyós azív begeg vagyok félek minden betegségtől figyelem a pulzusomat hogy mennyi önvizsgálat stb szokott olyat is a szívem hogy egyett be ver egy nagyobbat asztán vissza áll de ez más volt olyan fura volt és ilyesztő kérem irjon pár sort mi lehet és sulyós szívbeteg vagyok e?

        Dr. Molnár Dóra válasza a szív panasz témában

        Kedves Kérdező! Természetesen érdemes egy EKG vizsgálatot elvégeztetni, de a legfontosabb, hogy a pszichiáterrel vegye fel mielőbb a kapcsolatot! Sokféle gyógyszer létezik a pánikbetegség kezelésére, ha a korábbi nem volt megfelelő, akkor lehet másik gyógymódot is választani. Ilyen félelemben nehéz lehet gyermeket nevelni, ezért fontos, hogy jobban legyen! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. július 20., 19:07; Megválaszolva: 2017. július 24., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: