• fogamzásgátló, majd 12 óra múlva hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tegnap (hétfő) este 8-kor vettem be a hétnapos tablettaszünet után az első tablettát, majd másnap (kedd) reggel háromnegyed 8 körül és fél 9 körül hasmenésem volt, (viszont vasárnap reggel is volt hasmenésem kétszer, így nincs kizárva, hogy esetleg holnap is lesz, viszont a kizárólagos főtt krumpli evésével ezt reményeim szerint elkerülhetem). Nem éltem nemi életet előző héten. Kiegészítő védekezésre meddig lesz szükség? Vagy pótolhatom még a tablettát? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csősz György válasza a fogamzásgátlás témában

        Elvileg már véd a tabletta de biztonság kedvéért ebben a ciklusban használjanak óvszert


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2017. június 20., 09:57; Megválaszolva: 2017. június 23., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: