• Canesten-szoptatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha 1,5 éves kislányom már csak naponta egyszer (elalvás előtt) szopizik, lehet Canesten hüvelytablettát alkalmazni? Köszönöm válaszát!

        Dr. Kiss György válasza a Canesten szoptatás témában

        Tisztelt Hölgyem ! Szoptatás alatt valóban jobb minden gyógyszertől tartózkodni, de és amennyiben panaszai olyan mértéküek, hogy kup használatát igénylik, akkor 4-5 alkalommal éljen vele, de rendszeres használat nem ajánlott. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. május 18., 13:40; Megválaszolva: 2017. május 19., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó