• Canesten-szoptatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha 1,5 éves kislányom már csak naponta egyszer (elalvás előtt) szopizik, lehet Canesten hüvelytablettát alkalmazni? Köszönöm válaszát!

        Dr. Kiss György válasza a Canesten szoptatás témában

        Tisztelt Hölgyem ! Szoptatás alatt valóban jobb minden gyógyszertől tartózkodni, de és amennyiben panaszai olyan mértéküek, hogy kup használatát igénylik, akkor 4-5 alkalommal éljen vele, de rendszeres használat nem ajánlott. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. május 18., 13:40; Megválaszolva: 2017. május 19., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok! Olyan kérdésem lenne, hogy engem 2017.11.08-án műtöttek endo-val.. És tegnap már haza is engedtek a kórhazbol.. Kaptam egy hormon tartalmú gyógyszert aminek a neve: Visanne 2mg-os Azt szeretném megkérdezni hogy mikor szabad...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 20 éves szűz nő vagyok. Édesanyámnak volt hpv fertőzése öt éve, akkor őt meg is műtötték, ennél többet nem tudok a betegségéről, csak hogy azóta is jól van. Én akkor megkaptam a hpv elleni védőoltást, viszont...
        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz: kb. 15 éve szedem a Yadine fogamzásgátlót (még nincs gyermekem). Néhány évvel ezelőtt volt olyan problémám, hogy a menstruációm előtt barna folyást tapasztaltam. Duphaston-t...
        Kedves Doktor Úr/Nő! Október 24.én volt abortuszom, a műtét óta kevés,de állandó barna folyásom volt. Tegnap kellett vissza mennem a szövettani eredményért és ultrahangra. Az ultrahangon mindent rendben találtak, mondtam hogy ez a barna...
        Tisztelt Doktor úr! A problémám a következő: A gyermekemet egy évig szoptattam (császármetszéssel szültem őt is, és a testvéreit is.)Ekkor volt a szülés után először menzeszem. Ez három hónapja volt, azóta most jött meg harmadjára,...