• Agydaganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Előző kérdésem (http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fejfajas_migren/150924) Elnézést kérek hogy ismét ezzel a problémával fordulok önhöz, de rengeteget olvastam az agydaganat tüneteiről, és szinte mindenhol leírják hogy jellemző az agydaganatra hogy fejfájás kelti fel a beteget álmából. Ez rám igaz, 3x előfordult már, és nagyon erősen. Ma a munkahelyemen spontán történt, természetesen ott nem alvás közben. Ez tényleg agydaganatra ad jelet? További kellemes napot kívánok!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a agydaganat témában

        Kedves Kérdező! Válaszom változatlan.Jelentkezzen személyes betegvizsgálatra, vagy menjen el egy koponya CT-re, hogy megnyugodjon. Minden jót kívánok. Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2016. június 21., 13:20; Megválaszolva: 2016. június 27., 19:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: