• Csontvelő átültetés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        én egy 16 éves kislány vagyok csontvelőre várok,idegenre.mennyi idő kb.az idegen donor keresés?azt szeretném még kérdezni ,hogy a steril szoba után még mennyi ideig kell korházba lenni? a steril szobában ott lehet a szülő?és mit vihetek be oda?

        Dr. Molnár Anna válasza a csontvelő témában

        Kedves Kérdező! A donorkeresés időtartama változó, de a legtöbb esetben kb. 3 hónapon belül sikerrel zárul. A kórházban tartózkodás minimális ideje 3 hónap. A steril szobában a szülők nem lehetnek bent.


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. október 22., 13:07; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: