• Vas probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Legutóbbi vérvételem alkalmával a következő vassal kapcsolatos eredményeim voltak: Vas: 39.2; LVK: 0,2; TVK: 39. A háziorvosunk nem mondott erre semmit (illetve annyit, hogy biztosan előző nap magasabb vastartalmú ételt fogyasztottam, ami szerintem kizárt mert éppen diétázom), holott a vas és TVK értékek korábban sem voltak a határértéken belül. Annyit sikerült elérnem, hogy 1 hónap múlva kontrollra kell mennem, de ez számomra nem megnyugtató. A kérdésem az, hogy joggal aggódom vagy ezek az eredmények nem adnak aggodalomra okot és várjam meg a kontrollt? Köszönettel: Anna

        Dr. Molnár Anna válasza a vas témában

        Kedves Anna! Ön bizonyára panaszmentes (panaszokról nem írt), ezért javaslom a vaspanelben észlelt eltérések miatt a vérvételt kezelőorvosa tanácsa szerint elég 1 hónap múlva megismételni!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2010. október 26., 08:13; Megválaszolva: 2010. november 07., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: