• Syncumar szedésénél mit lehet enni, diéta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        milyen ennivalot nem lehet enni a sincumár szedése során

        WEBBeteg szakértő válasza a syncumar témában

        Tisztelt Kérdező! Minden lehet enni. Az a lényeg, hogy azon a diétán történjen a syncumar beállítása, amit mindig fogyaszt. Korlátozottan fogyassza a nagy mennyiségben fogyasztott magas K-vitamin tartalmú ételeket: tojás, máj, fejes saláta, spenót, karfiol, paradicsom, paprika, brokkoli, kelbimbó, káposzta, savanyú káposzta, szójabab, málna, szamóca,,és a táplálkozása legyen mindig kiegyensúlyozott a K-vitamin tartalmat illetően. A magas K-vitamin tartalmú ételeket az interneten megtalálja.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 24., 17:49; Megválaszolva: 2010. július 26., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: