• Barnás véres váladék a szájban reggelente

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!! A problémámmal többször jártam gégészeten,de nem találak semmit ami megmagyarázza a bajomat. Mostmár hónapok óta minden reggel 1-1 kivétellel barnás,vérnek tűnő váladék van a számban. Nem köhögök,hanem felkelek érzem hogy a számban nyál van, kiköpöm és barnás,pirosas,néha csak sárgás. Mostmár nagyon ideges vagyok, hogy valami komoly baj okozhatja-e?? 27 éves vagyok,nem dohányzom. A gégész nem talált semmit, régebben kb. fél éve-1éve arcüreg CT is készült még más miatt, de kis nyálkahártya vastagodást írtak csak, illetve egy kis osteomát, de azt mondták egyenlőre nem kell hozzányúlni(valahol a homlokomnál ráadásul .Kérdésem az lenne, hogyha nem köhögök, akkor mi lehet ez??Váladékcsorgást a garatomba mindig érzek,ezzel évek óta járok orvoshoz,de semmi..pár éve kivették a garat és orrmandulámat.Nyelési röntgenen voltam még,az is teljesen rendben.Kérem adjanak tanácsot, mi lehet ez, nem akarok életem végéig ezzel létezni. Várva válaszukat,köszönettel:Orsi

        WEBBeteg szakértő válasza a véres köpet témában

        Tisztelt Orsi!
         
        Panaszainak fül-orr-gégészeti kivizsgálása alapos. Tudni kell, hogy a légutak öntisztító mechanizmusa éjjel is zajlik, így nem ritka a nem dohányzóknál is a reggeli váladék. Próbáljon meg átmenetileg köptetőt szedni és inhaláljon rendszeresen. A légutak párásítása valószínűleg javítani fog jelenlegi állapotán. A gégészetre rendszeresen járjon kontrollra. Amennyiben panaszai nem javulnak tüdőgyógyászati és gasztroenterológiai kivizsgálás javasolt.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2009-08-31 12:23:05; Megválaszolva: 2009. augusztus 31., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó