• Bokaödéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három éve dagad a lábam nem reagál semmi féle viz hajtóra/furon furosemid tabletta ,injeció/Idén áprilisban hasi ct -t csináltak és a kismedenceközelében 15-38 mm-es nyirok csomok vannak lehet-e ez a láb dagadás oka.válaszukat köszönöm.Brenner Zs.

        Dr. Boros Miklós válasza a lábdagadás témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt nagyságú nyirokcsomó kivizsgálást igényel. Történjen hamatológiai szakvizsgálat is. Amennyiben a lábdagadás estére jelentkezik és reggelre csökken lássa kardiológus. Figyeljen oda a sófogyasztásra. Nappal a lábfejtől induló rugalmas harisnyát viseljen.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 24., 17:00; Megválaszolva: 2010. november 01., 22:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: