• Ismét tetoválás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr.Az már bebizonyosodott a tetoválással kapcsolatban, hogy nem bakteriális fertőzés okozta a nyirokcsomó duzzadást a tetoválás után a melkasomon.De mikor voltam kontrol ultrahangon az lett megállapítva, hogy a tetoválás alatti ödéma mérete csökkent, de a nyirokcsomó mérete még nem illetve az érzékenysége csak kis mértékben.Az volna a kérdésem Dr.Úr, hogy várjak még egy ideig, hátha hejrejön magától.Vagí menjek tovább valamilyen vizsgálatra.Illetve , ha a festék okozta túlérzékenység a nyirokcsomó elváltozás.Van -e okom tartani a tetoválás illetve a nyirokcsomó eltávolítástól? A vérképem jó nem mutatott semmilyen eltérőt.A nyirokcsomó mérete 2cm.Dr.Úr szerint is válthat ki ilyen túlérzékenységet illetve nyirokcsomó gyulladást a tetováló festék?A válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a tetoválás témában

        Tisztelt Kérdező! A festék tud hasonló reakciót okozni. Nem javaslok komolyabb kivizsgálást jelenleg. Amennyiben nem nő a nyirokcsomó és nem válik fájdalmassá nem tegyen semmit és nem is szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 19:45; Megválaszolva: 2010. szeptember 13., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: