• Leszázalékolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elöbbit korán küldtem el véletlenül , kérdésem most derült ki hogy COPD - és beteg vagyok , rendszeresen szedem gyogyszert , milyen kilátásaim lehetnek ha a rosszabodást beadom a nyugdij filyosito felé válaszát köszönöm .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Olvasónk! Az állapota súlyosságát kellene megítélni a pontos válaszhoz, ezt mi nem tudjuk. Az lenne a teendő, hogy az ön állapotát igazoló szakvéleményeket szerezze be (tüdőgyógyásztól és ha van egyéb betegsége, akkor a többi kezelőorvostól), ezeket vigye el a háziorvoshoz, és majd ő elindítja a leszázalékolást.Előre nem igazán lehet megjósolni, hogy sikerül-e, ez a bizottság döntésétől függ.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 02., 15:44; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: