• Állandó visszaesés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/ doktorúr! Azzal a problémával fordulok önökhöz,hogy állandóan az azt jelenti hogy havonta-kéthavonta begyullad a mandulám láz, fejfájás, hányinger szédülés gyötör. Ha nem ez akkor a hányásos hasmenést kapom el ! Ez azóta van így amióta világra hoztam a kis lányomat ez már két éve ! Próbálkoztam aktivált és a sprektumot szedni immunerősítőnek természetesen külön csak sajnos mind a kettőtől remegtem ! Már nagyon rossz ez főleg hogy 3 gyermekem van és mindíg attól rettegek hogy őket ne fertőzzem meg!Mit tehetnék hogy vége legyen ennek ? Türelmét előre is köszönöm! Köszönettel

        Dr. Rákóczi Éva válasza a immunerősítés témában

        Tisztelt Hölgyem! A visszatérő mandulagyulladások miatt fül-orr-gégészeti vizsgálat lenne szükséges, talán gócként szerepel az Ön szervezetében, és akkor esetleg el lehetne azt távolítani. Természetesen erre a választ a szakorvos fogja mondani. Nem ártana egy immunológiai kivizsgálás sem, ha visszatérő fertőzései vannak.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. július 11., 13:49; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: