• Jobb oldali tünetek-válasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Neurológián egy ágyra kellett feküdni, térd, könyök kopogtatás, homlokomat kézzel nyomkodta a Doktornő, hogy érzek-e fájdalmat.Egy egyenes vonalon csukott szemmel kellett végigmenni, orr hegyet megfogni csukott szemmel, jobb majd bal kézzel.1000mg-os C-vitamin szedését javasolták, merthogy biztosan egy rejtett vírusfertőzéstől fájhat a fejem. Vérképben az eltérések: Hemoglobin 81,00 g/l Hematocrit 0,36 l/l MCH-VVT HGB tartalom 20,10 pg MCHC-VVT HGB KONC. 227,00 g/l Monocyta 8,30% Kalcium 2,20 mmol/l Vizelet: Vörösvértest 15 Fehérvérsejt 15 Köszönettel:Egy anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Anyuka!

        Kérjük, csatolja az előzményeket is, mert a kérdések anonimitása miatt nem tudjuk visszakeresni, és olyan sok kérdés jön, hogy az előzményekre pontosan mi sem emmlékezünk. Elnézést a kellemetlenségért, da sajnos így működik a programunk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-05-18 09:50:03; Megválaszolva: 2010. május 18., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: