• Lábfájdalom, láz, lázgörcs, vérképfelborulás, lépnagyobbodás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Uram és Hölgyem! Egyszer már írtam önöknek, de azt a választ kaptam, hogy nem lehet elolvasni a képeken levő adatokat. Elnézést a kellemetlenségért megpróbálom csatolni az összes képet. A baj, hogy nekem 6db képem van és egyszerre csak egyet lehet feltölteni, remélem nem lessz gond hogy 6 szor küldöm el a kérdést?! Köszönöm a segítséget! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz (önökhöz), hogy kb 1 hónapja elkezdett fájni a bal combom felső negyede, amire fájdalomcsillapítót Algopirint és Flector port ajánlott az ügyeletes doktor. A fájdalmam ezután sem szűnt. Egy hét múlva elmentem a háziorvoshoz, mert a fájdalom a lábamban olyan nagyságrendű lett, hogy nem tudtam aludni tőle és a lázamat is felvitte. A házi orvosom felírt egy erősebb fájdalomcsillapítót (Aflamin Rapid, Mydeton) ami egy darabig enyhítette a lábfájásomat, de nem volt tünetmentes. Visszamentem a háziorvoshoz, 39.5 fokos lázzal 2 nap múlva, és kért egy teljes vizelet és vérkép eredményt (lásd: mellékelt képen), amit délutánra meg is sürgetett és még az nap be kellett feküdnöm a belgyógyászatra. (A mellékkelt képen a kórház eredményei láthatók) A befekvésem másnapján lázgörcsöm lett, amire Algopirin és Demalgon injekciót kaptam. A fájdalom a lábamba még itt se szűnt meg ráadásul a térdem be is vizesedett. Röntgen és Ultrahang kivizsgálások nem mutattak semmit csak lépnagyobbodást. Először gyulladáscsökkentő injekcióval kezeltek, aminek nem volt semmilyen hatása. Utána áttértek gyógyszeres kezelésre, amitől egy párnapra megszűnt a lázam és hazaengedtek. Egy párnapja elkezdődött ugyan az a tünet amivel a kórházba kerültem, lábfájás és magas láz naponta 2x is. Voltam urulógiai vizsgálaton ahol semmit nem diagnosztizáltak, csak arra céloztak, hogy húgyúti infekcióm volt. Az első kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja a magas folyamatos láz-t, és a comb fájdalmat, térd vizesedést. (hajlamos vagyok hírtelen nagy lázra) Milyen vizsgálatokat kellene elvégeztetnem, hogy kiderüljön mi bajom, mert eddig még senki nem mondott semmi konkrétat, miért is voltam beteg. Tisztelettel: Kecskés László

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves László!

        Az egyszerűség kedvéért az azonos tartalmú kérdéseket, melyeket a képfeltöltés miatt küldött el többször, kitörlöm.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Kérdés: 2010-05-15 15:21:27; Megválaszolva: 2010. május 15., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...