• Hőemelkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktor, Doktornő!

        Már több mint 15 éve-most 37 éves vagyok- tapasztalom, hogy gyakran, minden ok nélkűl pl fizikai munkavégzés közben nyáron, vagy strandon hőemelkedésem lesz, ami fejfájással, szédüléssel jár. Voltam ezzel a problémával orvosnál, de azt mondta valószínűleg a stressztől-holott én ezt nem érzem- lehet. Ritkán, de előfordult pl ha nagyon mege van akkor egy hosszabb séta után, vagy futás után 39 közelébe megy. Épp emiatt van hogy mielőtt elindulok, elötte beveszek egy algopirint...

        Sajnos többet nem tudok segíteni, egyébként egészséges vagyok, nem tudom van -e köze ennek a problémához hogy gyakran kell pisilnem, holott kevés folyadékot iszom...

        Előre is köszönöm válaszát.

        Üdv 

        WEBBeteg szakértő válasza a hőemelkedés témában

        Kedves Kérdező!

        A rendszeres hőemelkedés hátterében többféle ok is állhat, de nem ritkán az is előfordul, hogy rendszeres kivzsgálás ellenére nem sikerül az okot felkutatni, illetve kezelés nélkül elmúlik a panasz magától. Okozhatja fertőzés, autoimmun folyamat, daganatos betegség is, ezért további vizsgálatok szükségesek egy belgyógyászati szakrendelésen.


        Dr. Koór Sándor
        urológus

        Dr. Koór Sándor

        Kérdés: 2010-05-03 14:55:25; Megválaszolva: 2010. május 03., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: