• B17

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja áttétes daganatot diagnosztizáltak nálam. Túl vagyok 4 kemoterápián és sugarazáson is. A tüdőnön a daganat visszahúzódott, de a májamon nem, sőt növekedett, gyarapodott. Kérdésem az lenne, hogy a b17 termék segíthetne-e az állapotomon?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Asszonyom! Sajnos a hatékonysága orvosi vizsgálatokkal, gyógyszer-kipróblással nem igazolt ennek a vitaminnak. A gondozó onkológusa véleményét kérje ki azzal kapcsolatban, hogy milyen étrend-kiegészítőt szedjen.

        Dr. Csuth Ágnes
        Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető
        családorvos
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541

        Kérdés: 2010. október 26., 13:32; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:05

        Tudjon meg többet: daganat
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jo estét kivánok,egy olyan kérdésem lenne önökhöz hogy sima átlagos vérvétel ki mutatja a daganatott a szervezetben, vagy más fajta vizsgálatt szükséges ? Válaszát köszönöm.
        Jo napot nekem az édesanyámnak roszindulatu petefészek daganata van és egyijen betegségel meddig él el
        Tisztelt doktor úr/doktor nő! 55 éves férfi vagyok pár napja lettek meg az eredményeim.Tüdőrákot állapítottak meg. Megkérném nézzék át amit csatoltam , és őszintén írják meg hogy milyen kilátásaim vannak. Esetleg önök szerint milyen...
        Kedves Doktor Úr! Hónapokkal ezelőtt kezdődő megfázás jellegű orrváladékozás, majd később múlni nem akaró arcüreg fájdalmak miatt fordultam orvoshoz (foghúzás is történt, hátha az okozza). A váladék egyre termelődött, feszítette az...
        Szép napot kivanok. Egy aggodo feleség vagyok. A férjemet mütötték tavaly augusztus 29-én gyomordaganatal ami hatalmas volt és igy tenyérnyi gyomrot tudtak hagyni neki. De sajnos a felnyitás által találtak a máj és a hasnyálmirigy között...
        Jó napot! Édesanyám 54 éves és az alsó medián csecsemőfőnyi daganatot találtak nála. Azt mondták, hogy jóindulatú. Arra lennék kíváncsi, hogy mire számíthatok? Mi a legjobb és a leghosszabb lehetőség? Ráadásul a vércukor szintje 14....
        Tisztelt Doktor Úr! Édesanyámnál colonoscopia vizsgálat során a következőket találták: Az eszközt az anustól számított 16cm-ig vezettük, itt a lument egy vérzékeny idegenszövet szűkítette, továbbjutni nem tudtunk. Az elváltozás előtt...
        Tisztelt Dr! Közeli hozzátartozóm a beteg. Érdeklődni szeretnék a kemoterápiás kezelés hatékonyságáról illetve károsodásáról, mivel nagyon sok káros mellékhatással járó dolgot olvastam, És elég elszomorító pl kezelés károsítja...
        Tisztelt Szakértők! Idén február 4.-én kerültem kórházba mivel aznap reggel kb öklömnyi félig alvadt vért hánytam.Bent azonnal megtükröztek, de nem nagyon láttak semmit, mivel a gyomor még tele volt alvadt vér darabokkal. Szondával...
        infiltratio tumorosa glandulae thyreoidea I.s.struma nodosa colloides.
        Tisztelt Onkológus!A férjem kemoterápiai kezelése alatt a szex,védekezés nélkül veszélyes-e rám nézve,vagy javasolt -e az óvszer használata? Válaszát köszönöm .Bné
        Tisztelt doktor úr/doktor nő! Nagybátyámat(52 éves) tavaly vesedaganat miatt megműtötték, kivették a fél veséjét és a lépét is. Annak ellenére, hogy rossz indulatú volt a daganat, nem kapott semmilyen kezelést utána, mert azt...
        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Sok helyen olvastam, hogy a füstölő használata rákot okozhat. Arra lennék kíváncsi, hogy ez valóban így van-e, valamint mennyi füstölő elégetése számít károsnak? Napi egy száltól lehet bármi bajom?
        "Tisztelt Doktor Úr/Nő! Édesanyám betegségével kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, igazából az érdekelne milyen lehetséges kezelések javasoltak az Ő betegségénél, illetve hogyan tudjuk segíteni őt a gyógyulásban. Édesanyám 62...
        Gerincoszlopomon lévő 16 cm-es daganat zsugorítására sugárterápiát kapok hasfalon keresztül. Kezelések után erős hasgörcsöm van. Mivel csillapítható ez?
        Tisztelt Nagykálnai Tamás Úr! Köszönöm a gyors válaszát.Én is hasonlóra gondoltam.Még folytatnám. Anyám Herceptint azért kapott,mert a legelső biopszia eredménye Oestrogen, Progesteron és Her-2 pozitív volt (a műtét utáni szövettan...
        Kedves Webdoktor! Azért írok mert már csak Önben a reménységünk. Apósomnál rosszindulatú daganatot állapítottak meg ami a bordáin van és már áttétet is képezett a vesén, a húgyvezetéken és a nyirokrendszerben. A kálvária már több...
        jó estét,egy pár hete megmütöttek jobb oldali heredaganattal, nem volt áttétes nem találtak sehol máshol a szervezetemben semmit. Ma ujra megcsináltam a vér vizsgát és az AFP érték ami a mütét elött nagy volt most normális értékü,és a...
        Jó napot kívánok! Édesanyám 2008 márciusában műtötték rosszindulatú emlőrákkal. A Zoladex injekciót kapta havonta, 25db sugárkezelést és a Zitazonium tablettát. Az injekciót 2012 augusztusban hagyták abba, a Zitazoniumot 2013...
        Tisztelt Doktor/nő/ Úr! Mint onkológustól szeretnék tanácsot kérni. Áprilisban lesz hét éve, hogy a férjemnél egy vastagbél műtétből és egy féléves (12x3napos) kemoterápiából álló kezelés befejeződött. Azóta kezdetben negyed,...