• B17

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja áttétes daganatot diagnosztizáltak nálam. Túl vagyok 4 kemoterápián és sugarazáson is. A tüdőnön a daganat visszahúzódott, de a májamon nem, sőt növekedett, gyarapodott. Kérdésem az lenne, hogy a b17 termék segíthetne-e az állapotomon?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Asszonyom! Sajnos a hatékonysága orvosi vizsgálatokkal, gyógyszer-kipróblással nem igazolt ennek a vitaminnak. A gondozó onkológusa véleményét kérje ki azzal kapcsolatban, hogy milyen étrend-kiegészítőt szedjen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. október 26., 13:32; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:05

        Tudjon meg többet: daganat
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Sajnos nem tudom rövidre fogni, mert így teljes a történet Kérem szíves véleményét az alábbiakkal kapcsolatban:57éves vagyok Mammográfia eltérést mutatott ki 2014 januárjában , ezért FTAB Szövettan:Malignitás, az...
        A férjemet GIST tumorral műtötték 3 éve, műtét után elszórt gócok vannak a hasüregében, legutóbbi CT-n már a májon is látnak foltokat. Kérdés: Szexuális úton terjedhet-e,az ondóba is bekerülnek-e a rákos sejtek, ahogy a véráramba?...
        Tisztelt Doktornő! Júliusban műtöttek mell meszesedéssel. 2.5 cm-es területről volt szó és jóindulatúról. A szövettan viszont kimutatta hogy rosszindulatú és 3.5 cm.Így az egyik ép szél kevesebb mint 1mm-er. Három onkológusnál is voltam...
        Tisztelt Tóth Judit! Véleményét szeretném kérni a férjem ct leletével kapcsolatba.Csatoltan megküldöm Önnek az alapbetegségének leirását,és műtéteit,valamint a legutólsó ct eredményét.A lelet többségét értem mert már olyan régóta...
        Tisztelt doktornő! Feleségem az 5. kemóért ment /mellrák/de nem tudták megszúrni, 7 szer eldurrant a vénája.Ma egy művénát ültettek be neki, de kiszúrták a tüdejét. 3szor röntgenezték mindig nőtt, most négy újnyi.Bentfogták az...
        Kedves Tóth Judit Doktornő! Nagyapám betegségével kapcsolatban tavasszal kértem segítségét. Április 10-i , őszinte véleményét nagyon köszönöm. Korábban ezt írtam Önnek: Nagyapám (jelenleg 76 éves) betegségével kapcsolatban...
        Tisztelt Doktornő! Édesapámnál tavaly októberben hasnyálmirigy daganatot diagnosztizáltak. December óta kemoterápiás kezelést kapott. A legutóbbi nagyvizsgálaton közölték vele, hogy rosszabbodtak az eredményei, változtatni kell a...
        Tisztelt Doktor Nő! Édesanyám 58 éves, korábban (2006) vastagbélrák miatt műtötték és kezelték, amiből szerencsére már kigyógyult. 2010-ben volt egy méheltávolító műtéte is. Közel egy hónappal ezelőtt, az egyik mellében talált...
        Nagymamámat 12 évvel ezelőtt műtötték emlődaganat miatt, 5 év hormonkezelés után panaszmentes volt, már csak éves kontrollokra járt. Tavaly a kulcscsontjában csontáttétet találtak, ami azóta nem növekszik. Néhány hete erős...
        Jóestét! Nagymamámnak a gyomrán volt két ökölnyi méretű rosszindulatú daganat gyomra 23 át és a daganatot eltávolították. Táplálkozása normális. Nemrég MRI felvételt csináltak nála műtét után hasüregben belekben elváltozást nem...
        Jónapot nagymamám rosszindulatú gyomor daganat műtétje után se javult vérképe. Kérdeztünk onkológust hogy mi a véleménye a leletek láttán de ő azt mondta hogy nincs tennivaló de mi nem így érezzük. A vizsgálat eredményei a...
        Tisztelt Dr-nö! A nővérem problémaja a puffadás volt! Csináltak Nála külömböző vizsgálatokat.Kiderült ,hogy a máján ciszta van és még valahol miómát is találtak!/azért nem tudok pontos adatokat mert nem egy helyen lakunk és én nem...
        Üdvözlöm! Következő lenne a kérdésem:2015.januárban Melanoma mal.Clark IV.vertikális növekedési fázia,Breslow:4.31mm. Betegséget diagnosztizáltak. Volt őrszem nyirokcsomó eltávolítás,PET ct vizsgálat ahol megállapították hogybal...
        Tisztelt WEB doktor! 44-éves túlsúlyos nő vagyok. 2013. 10. 26-án műtöttek rosszindulatú méh daganattal. A műtét után 25 sugarat kaptam. A rendszeres 3 havonkénti vizsgálat eddig nem mutatott ki rendellenességet, de a legutóbbi CT- eredménye...
        T.Dr TÓth Judit! 2 kérdést szeretnék feltenni Önnek. Vastagbél operáció után Oxaliplatin Ebewe 5 mg/ml port és Colorexet tablettát 500 mg tablettát /napi 6 db/ kapok. 8 cikluson keresztül. Az infúziót három hetente kapom. - 1 / AZ...
        Tisztelt Dr. Tóth Judit klinikai szakorvos Asszony! "Remények és csodák helyett kétségek..műtét után" esetleírásommal kapcsolatban június 23-án feltett kérdésemhez a kórszövettani lelet leírását ismételten...
        Tisztelt Doktornő! Apám 1,5-2 hónapja gyanús tünetekkel fordult háziorvosához: bágyadtság, gyengeségérzés, enyhébb fokú "lázasság"-érzés, étvágytalanság, kp. fokú fáradékonyág és enyhe fokú aluszékonyság ((délelőttönkénti...
        Édesapàmnàl 2014.03.01-én vastagbél daganatot diagnosztizàltak tüdő és màj àttéttel.A daganatot sikeres műtéttel eltàvolitottàk. Àprilis ota kemoteràpiàs kezelést kap,àltalànosat és célzottat két hetente.Eddig minden rendben volt...
        Tisztelt Doktornő! Néhány hete mammográfia vizsgálatnál jobb mell külső-felső negyedében egy 3 cm körüli elváltozást vettek észre. Ultrahangon 2, 6 cm. Citologiai mintavétel után a leletemen a következő szerepel: ,,HE festés után...
        Tisztelt Doktornő! Édesanyámnál pár hete korai stádiumban lévő rosszindulatú mellrákot diagnosztizáltak. Két hét múlva kerül sor a műtétre. Érdeklődni szeretnék, hogy jót teszek-e azzal, ha otthon házilag termesztett búzafű levét...