• B17

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja áttétes daganatot diagnosztizáltak nálam. Túl vagyok 4 kemoterápián és sugarazáson is. A tüdőnön a daganat visszahúzódott, de a májamon nem, sőt növekedett, gyarapodott. Kérdésem az lenne, hogy a b17 termék segíthetne-e az állapotomon?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Asszonyom! Sajnos a hatékonysága orvosi vizsgálatokkal, gyógyszer-kipróblással nem igazolt ennek a vitaminnak. A gondozó onkológusa véleményét kérje ki azzal kapcsolatban, hogy milyen étrend-kiegészítőt szedjen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. október 26., 13:32; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:05

        Tudjon meg többet: daganat

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Tóth Judit Doktornő! 2015.01.19-én heamangioma címmel ellátott kérdésemre nagyon szépen köszönöm válaszát,viszont szeretnék még egy kérdést feltenni ezzel a témával kapcsolatban,hogy valójában mivel még nem nagy méretű 2.5...
        Tisztelt Dr. Tóth Judit! Apósom 79 éves, 49 éves volt mikor a szívével lerokkantották. 2011 –ben strokot kapott, majd cukros lett. 2014. november végén besárgult és a kórházban megállapították, hogy hasnyálmirigyfej rosszindulatú daganata...
        Édesanyám 52 éves, méhnyakrákot állapítottak meg nála. 2 hetet volt kórházban, több műtétet is végre akartak hajtani rajta, de nem tették. Szóba jött a sugárkezelés is, de végül nem csinálták meg. Kemoterápiáról szót sem ejtettek....
        Tisztelt Tóth Doktornő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges e az alábbi panaszokra daganatos megbetegedés esetleges gyanúja, fennállása?! A problémánk a következő. Férjem körülbelül 3hónapja a jobb hónalj és könyök...
        2011. decemberében volt bal emlődaganat miatt műtétem. Majd 2012. februárjában amputálás. Csak sugárkezelést kaptam, azóta 1x1 Anastrazole Pharmacentert szedek és 3 havonta Lucrin Depot 11,25mg-os injekciót kapok. Minden évben voltam...
        A nőismerősöm beteg 70 éves. Nyelőcső daganata van. Le van gyengülve ,nyelőcsövébe stentet tettek, hogy tudjon táplálkozni. Rettentően köhög és nem tudják elmulasztani. A táplálkozás így is nehéz számára, két stentet tettekbe és nem...
        Tisztelt Doktornő! A férjemnek áttétes hasnyálmirigy és vastagbél daganata van. Próbáltunk érdeklődni, hogy milyen kiegészítő szereket alkalmazhatunk, és hallottunk a Varga-féle gyógygombákról. Az onkológus azonban azt mondta, hogy ezek a...
        Édesapámnak tavaly szeptemberben laphámsejtes daganatot diagnosztizáltak mely a tüdőből ered, és a nyirokcsomóba képzett áttétet, 6 alkalommal kapott kemoterápiás kezelést.A nyirokcsomók visszahúzódtak de egyre erősebben és sűrűbben...
        2014.áprilisban volt egy chondrosarcoma (grade 2)mütétem,eltávolították a jobb vállizmot,a felkarcsont egy részét amit protézissel pótoltak és a teljes lapockámat.Azóta nem tudom megmozdítani a karomat csak könyöktől lefele ,tahát a...
        prosztata rákkal mütöttek(eltávolítás).szabad-e B12-t szednem(multivitamin formában)a jelentkezett inkontinencia megszüntetése érdekében.Tisztelettel B.I.
        Tisztelt Dr. Tóth Judit! Anyósom (76 éves, állandó kíséretre szorul)-akivel egy háztartásban élek- rákbeteg. Herceptin terápiát kap (április végéig), és meghatározott időpontokban csontszintézis vizsgálatot végeznek nála, intravénás...
        Tisztelt Orvos ! Rendszeresen jártam mammográfiára ,eddig semmi problémám nem volt. November végén voltam újra.,akkor már a Radiológiai kép:A jobb oldalon a felső negyedhatáron kis tömöttség érezhető. Glanduláris típusú...
        T. Doktornő! 2014.nov.2.-án gyomorra műtöttek rosszindulatu daganattal, áttét nem volt, december elején elkezdtük a kemoterápiát második napon rosszul lettem (szívritmuszavarral Honvéd kórházba kerültem, de folytatni kellene a...
        Tisztelt Dr Tóth Judit ! A bátyámat 2012-ben mütötték a szájpadlás rosszindulatú daganatával ,azután sugárkezelést kapott . akkor azt mondták hogy 1 év múlva lehet kihúzni a megmaradt fogait .Amikor az idén visszament akkor meg azt mondták...
        Kedves Doktornő! Több, mint fél éve érzek állandó fájdalmat bal combomban, 30 cm-rel a térdem felett, mélyen, a csont mellett. Októberben kerestem fel az orvost, ugyanis akkor már sejtettem,hogy ez nem lehet a sport okozta fájdalom. Olyan erős...
        Tisztelt Doktornő! Kérem, az értékek elemzésével adjon tájékoztatást nekem, hogy a jelen helyzet egy vérszegénységi állapot vagy esetleg már súlyosabb probléma jelentkezése. Az utóbbi hetekben több vérvételen voltam az első adatok...
        vesedaganat miatt a bal vesém két évvel ezelött ellett távolítva,hál istennek utó kezelést nem kaptam,rendszeresen jár ok kontrolra,eddig az eredményeim jók,kb két hónapja,bármit eszek nagyon felpukkad a hasam,ami szinte már fáj.az lenne a...
        Üdvözlöm. Rákszűrésnél p3 lett az eredmény , javaslat ismétlés. Betadine kúpot kaptam egy hétig használtam de fájt, így abbahagytam. Mindíg p2 voltam eddig, a p3 az orvos azt mondta se nem jó se nem rosz a p3. ilyenkor nemértem az...
        Tisztelt Doktornő! Édesanyámat két ízben műtötték a vastagbél daganatos megbetegedése miatt. 2008 - Recto-sigmoidealis resectio 2010 - Sigma resectio és jo. hemicolectomia Az első műtétet követően varratelégtelenség és beszűkült...
        Tisztelt Doktornő! Kérdésem elméleti jellegű: a szakmai protokoll szerint bármely daganat pleuritis carcinomatosa áttéte abszolút inoperabilitást jelent. Igaz ez arra az esetre is, ha maga a daganat a tüdőben van, és nincs más...