• B17

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja áttétes daganatot diagnosztizáltak nálam. Túl vagyok 4 kemoterápián és sugarazáson is. A tüdőnön a daganat visszahúzódott, de a májamon nem, sőt növekedett, gyarapodott. Kérdésem az lenne, hogy a b17 termék segíthetne-e az állapotomon?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Asszonyom! Sajnos a hatékonysága orvosi vizsgálatokkal, gyógyszer-kipróblással nem igazolt ennek a vitaminnak. A gondozó onkológusa véleményét kérje ki azzal kapcsolatban, hogy milyen étrend-kiegészítőt szedjen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. október 26., 13:32; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:05

        Tudjon meg többet: daganat
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Múlt héten hasnyármirigy daganatot diagnosztizáltak az édesapámnál. 20 mm nagyságú, a hasnyálmirigy fej részén helyezkedik el. 4 kérdésem van: -Sugársebészet vagy lézersebészeti műtétre van-e lehetőség ennél a...
        Üdvözlöm! A bal oldali nyelvgyökön, a garat felé terjedő rossz indulatú daganatról van szó. 3cm a nyelvgyökön, 2cm továbbtejedve. 1,5-2cm vastagsagu. Radiokemoterapiat terveznek. Nyirokcsomokban nincs áttét, távoli áttét nem ismert. Esély...
        Tisztelt Dr Nő! 2014 ben műtöttek méhtest rákkal I stádiumú volt hónapra a sebzugban és a hüvely falán kiújult a karcinóma kaptam 2 belső.és 23 külső sugár kezelést.Jelenleg negatívak az eredményem.A kérdésem az lenn állandóan fáj a...
        Tisztelt DR.Úr!ct eredményem a következő: Status post cholecystectomiam. A máj epe utak pancreas lép apró meszesedést tartalmaz mellékvesék vesék szabályosan ábrázolódnak. A retroperitoneum szabad. A hólyag mérsékelten telt fala egyenletesen...
        Jó napot! Azt szeretném még megkérdezni, hogy ha a brokkolit nyersen fogyasztom egész évben, miuán leöblîtettem, hogy a bennelévő vitaminok és rákellenes anyagok megmaradjanak, szervezetbe bekerüljenek, nem e lesz probléma a k vitamin miatt,...
        2000-ben kivették a jobb felső tüdőlebenyt, amelyben a tumor elsősorban nagysejtes carcinoma világos sejtes alcsoportjában tartozó tumor volt, amely adenocarcinoma komponenst is tartalmazott. 10 évvel később, nagy valószínűséggel ez a komponens...
        Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy daganatos betegségben miért nem ajánlott a bioptron lámpa használata? Milyen kárt okozhat? Okoz e kárt.Az onkológus miután elmondtuk neki, hogy a seb gyógyulást ezzel próbáljuk gyorsítani azt...
        Kedves doktornő édesapámnál nemrég diagnosztizáltak a myeloma multiplex betegséget egy éve volt egy komplikációs prosztata műtétje ahol sok vér kapott kérdésem az volna lehetséges e hogy a vérrel összefüggésben alakulhatott ki nála az...
        Tisztelt Doktornő! Az elmúlt héten markeltumoros vizsgálaton voltam és a Cyfra21-1 eredményem 4,0 . Ez rosszat jelent? Sajnos nem tudtam megálapitani. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel István
        Tisztelt Doktornő, szeretem a mogyorót, rendszeresen fogyasztom, általában héj nélküli formában, de néha héjas földimogyorót is fogyasztok. Valamelyik éjszaja volt otthon a közértben vásárolt Spar Budget héjas földimogyoró. Nem tudtam...
        Tisztelt Doktornő ! 8 évvel ezelőtt a nyakamról operáltak ki egy dudort, szövettan után C4990. Kemoterápiát kezdtek, de mivel egy hónap alatt szemmel is látható helyi kiújulás volt, újabb műtét és ezután 1 hónap sugárkezelés, majd 2...
        T. Doktornő. Szeretnék választ kapni a következő kérdésémre: több mint egy éve rosszindulatu csomot találtak a jobb mellemben./ egy és negyed éve/ Mindent végig csináltam, mütét, kemoterápia és sugárkezelés.10 db nyirokcsomot...
        Tiztelt Doktornő! 2015 elején Emlő rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nálam. Márciusban megműtöttek. Drasztikus kemóterápiára volt szükség,a daganat típusa és a sejtek gyors szaporodása miatt. Már túl vagyok 8 kemoterápián..és...
        Kedves doktornő az lenne a kérdésem hogy mennyi esélyem van egy szájrákra ennyi idősen dohanyzom de max napi egy-két szálat és van hogy semennyit néha iszok is de nem sokat. Mellékelek egy képet mivel félek már beteg vagyok mivel nem tudom hogy...
        2010-ben prosztata rákkal operáltak.A PSA 20 volt. Operáció után a PSA értékem 0,04 lett.Majd lassan emelkedni kezdett.Capro gyógyszert kezdtem szedni.Amitől megint csökkent.Majd évek alatt újra emelkedni kezdett.Most 8 körüli az...
        Tisztelt Doktor Úr! Közel egy éve 81 éves apukámnál prosztatadaganatot állapítottak meg. A PSA eredménye akkor 195,25 volt, Glearson értéke pedig 7-es. Kezelőorvosa hormonkezelést javasolt, azóta a 4. Diphereline injekción van túl. Az első...
        Kedves Doktornő! Októberben diagnosztizálták nálam a rosszindulatú elváltozást. A daganat státusza II/A A szükséges vizsgálatokon már túl vagyok (CT,MRI, mellkasröntgen) és már az onkoteam is eldöntötte szükséges therápiát, amit...
        Tisztelt Doktor Úr! A múlt hónapban eltávolítottak egy asp. cytológia szerint egy "Diag: Reaktív follicularis hyperplasia "-t/ lelete a következő volt : "Az angulus mandibulae alatt a subcutisban kb 2.5 cm átmérőjű köp. tömött terime. A...
        Tisztelt Doktornő! Édesanyámat a háziorvos egy teljes vérkép vizsgálatra küldte el, melynél 2 érték nagyon kiemelkedő. GGT: 841 és Alkalikus-foszfatáz: 463. Továbbküldtek has és kismedence CT-re melynek az eredménye a következő: "Máj...
        4 éve volt agydaganat mútét után 60 egység surárkezelés, idén júniusban kiújult a daganat, megműtötték, és azt mondják az orvosok, nem kaphatok több sugarat, csak kemoterápiát (amit nem szeretnék). Az lenne a kérdésem, hogy miért nem...