• B17

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja áttétes daganatot diagnosztizáltak nálam. Túl vagyok 4 kemoterápián és sugarazáson is. A tüdőnön a daganat visszahúzódott, de a májamon nem, sőt növekedett, gyarapodott. Kérdésem az lenne, hogy a b17 termék segíthetne-e az állapotomon?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Asszonyom! Sajnos a hatékonysága orvosi vizsgálatokkal, gyógyszer-kipróblással nem igazolt ennek a vitaminnak. A gondozó onkológusa véleményét kérje ki azzal kapcsolatban, hogy milyen étrend-kiegészítőt szedjen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. október 26., 13:32; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:05

        Tudjon meg többet: daganat
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! Lány testvéremen 4cm tüdő rákot diagnosztizaltak több attétel mint máj, nyirokcsomo,és csont . Az orvosok nem műthetönek állapították meg.ezen kívül 4. Stadiumban van azt mondtak.szeretném tudni mennyi időnk van még...
        Tisztelt Doktornő! Édesapámat végbélrákkal diagnosztizálták, megműtötték. Végleges stomát kapott és a korházi zárójelentést idézvén lenne egy-két kérdésem Önhöz. "A műtét során a máj VII-VIII-as segmentum határán 2db, a bal...
        Tisztelt Doktornő! Édesapámnál (67 éves) 2016.06.08-án vastagbél daganatot találtak. A műtétet sürgősséggel 2016.06.18-án elvégezték, mivel a daganat a vakbél területén helyezkedett el és egyik napról a másikra begyulladt a vakbele,...
        Tisztelt Webbeteg! Édesapámat 2016.06.07-én diagnosztizálták végbélrákkal(adenocarcinoma mucinous recti). A végbélnyílástól számítva 2 és 12 cm között találták a daganatot. 2016.07.25-én megműtötték. Sajnos stomát kapott. Műtétet...
        Tisztelt Doktornő! Nagymamámnál a napokban a hasi MR hasnyámirigy tumort igazolt, amelyet 3 cm-nek ír le. A májban a 4-es segmentumban 5cm-es cisztarendszer-ezt tudtuk korábban is-,a bal lebenyben 16 mm-es ciszta. , valamint a mellékvesék 15 mm-re...
        Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! Édesanyámat, aki most 56 éves még 2013-ban diagnosztizálták mellrákkal. Levették az egyik mellét és kapott is kemoterápiát, utána eltűnt a daganat. 2015 végén áttétet diagnosztizáltak a nyaki...
        jobb vese térfoglalást,multipéex kétoldali tdőmetastazisokat bal vesében szintén áttének imponáló képletet igazolt.Csaknem az összes tüdőszegmentumot érintve lobulált konturu kontrasztanyagot halmozó lágyrész terimék figyelhető meg...
        jobb oldali vese alsó harmada területén kiterjedt axiálisan68x88mm es cranio-caudalisan 70mm antero posterior 68mm es inhomogén halmozó meszesedést is tartalmazó térfoglalás különithető el.Urographiás fázisban a vesék a kontraszt anyagot...
        Tisztelt Doktornő! Az alábbi emlő ultrahang eredményt kaptam: "A bal emlőben a felső quadrans határon tapintható képletnek megfelelően 17-11 mm-es szabálytalan alakú, kissé elmosódott kontúrú bőven erezett körülírt, kissé...
        Tisztelt Doktor Úr! Egy közeli hozzátartozónknál (nő, 68 éves, 155/53) idén januárban tüdődaganatot diagnosztizáltak. Tüdő jobb segmens 7-ben 53 mm-es lágyrészképlet, mely beterjed a mediastinumba, és a bal pitvarral, valamint a...
        Tisztelt Doktornő! Az édesanyámnak 8 mm-es daganat van a nyelve középső részén, amely az adott oldalon két kisebb és egy nagyobb áttétet okozott a nyirokcsomóban. De sem a garat, sem az állkapocs, sem a torok, sem a hangszálak nem érintettek....
        Tisztelt Főorvosnő! Váltottunk már levelet mandula laphám cc. ügyében. Az MR-en jelzett nyirokcsomo ugyanazon az oldalon van melyen a beteg garatmandula volt. Aspirációs cytológiai mintavétel történt, eredményünk még nincs. Az onkológusok...
        T. Doktornő! 2015. októberében mammográfiás vizsgálat során egy 8 mm átmérűjű rosszindulatú daganatot találtak a bal mellemben, amelyet 2015. novemberében el is távolítottak. Kórszövettani diagnózis: Bal emlő sector excisio,...
        Tisztelt Főorvosnő! A fiamnál mandula műtét történt 1 hónapja. Panasza nem volt, véletlenül a torkába nézett és látta a bal magdula irreális megnagyobbodását. A hiszt. lelet. Az egész beküldött anyag ( kb 4 cm ) kaparékszerűen...
        Tiszteletem. Már hasonló kérdésem volt Feleségem vastagbél műtétre. vár Az első szövettan nem mutat tumort most várjuk a másodikat amit mélyebben vettek ki a gyulladt részből. De a műtétet vállaljuk A Flavin 7 táplálék kiegészítőt...
        Kedves Doktornő! A segítségét kérném édesanyámmal 62 éves) kapcsolatban. 20 évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, akkor a bal emlőjét és a nyirokcsomókat eltávolították. Kapott kemoterápiát és sugárkezelést, valamint utána...
        Tiszteletem Jövő hónapban lesz lapőrőszkopós vastagbélműtétem. Egy kis db ot vesznek ki mert gyulladásban van, Az első szövettan nem mutatott tumort A másodikra várunk amit mélyebben vettek ki.mert gyanús. Az a kérdésem hogy javasolja e a...
        2016.márc. ct-vel és szövettani vizsgálattal alátámasztva méhnyakrákot állapítottak meg .Az életkoromra hivatkozva elsősorban sugárkezelést javasoltak a műtét helyett.Dg cs.planocell.port.uter hist.verif.FIGO 1182. Ezt nem igazán értem mert...
        Tiszteletem Rosszindulatú vastagbél daganatot/ vérzékeny szűkítő daganat/ diagnosztizáltak és javasolták a műtétet a bél egy darabjának kiszedésével.Varumin nevű rákgyógyszert olvastam a netten . Kérdezem javasolják e a használatát?
        2007-ben vastagbél daganattal műtöttek, kemoterápiát kaptam, azóta jól vagyok, rendszeresen járok ellenőrzésre, nem volt semmi gond...Ma is voltam mellkas röntgenen és ma először az is szerepel a leleten: felső lebenyben reticulo-noduláris...