• B17

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja áttétes daganatot diagnosztizáltak nálam. Túl vagyok 4 kemoterápián és sugarazáson is. A tüdőnön a daganat visszahúzódott, de a májamon nem, sőt növekedett, gyarapodott. Kérdésem az lenne, hogy a b17 termék segíthetne-e az állapotomon?

        WEBBeteg szakértő válasza a daganat témában

        Kedves Asszonyom! Sajnos a hatékonysága orvosi vizsgálatokkal, gyógyszer-kipróblással nem igazolt ennek a vegyületnek (tévesen nevezik vitaminnak). A gondozó onkológusa véleményét kérje ki azzal kapcsolatban, hogy milyen étrend-kiegészítőt szedjen.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. október 26., 13:32; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: