• Máj áttét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő    Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni hogy,anyósomnak volt egy garatdaganatja sugárkezelésre járt szeptember  és október eleje közt hál istennek eltünt a daganatja .A minap nagyon rosszul érezte magát éselküldték ultra hangra kiderült áttétes májdaganatja van .Szeretném megkérdezni mennyi a túl élési esélye és hogy mivel milyen vitaminnokkal tudnánk erősíteni a szervezetét a küzdelemre.Válaszát előre is köszönöm   Tisztelettel  Anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a májáttét témában

        Anikó!
        Amennyiben valamilyen rákból (feltételezem, hogy az eredeti garat-daganatból) származó áttétek vannak a májban, akkor nincs esélye a túlélésre, azaz nulla az esély. Gyógyíthatatlan.
        A vitaminok nem rák-ellenes gyógyszerek, tehát nem gyógyítják meg a gyógyíthatatlant.
        Vitaminokat enni (paprika, paradicsom, citrom, narancs, alma, stb.) egyébként nagyon helyes.
        Sajnos, ilyen rosszat tudok csak mondani.



        Kérdés: 2010-05-18 10:18:32; Megválaszolva: 2010. május 18., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: