• Szájvíz és allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr/ Doktornő! Szeretném a tanácsát kérni, hova fordulhatnék a problémámmal. Kipróbáltam egy szájvízet (Listerin) múlthét szombaton, egyből zsibbadni majd dagadni kezdett tőle a nyelvem. Az ügyeleten kaptam rá injekciót (methylprednisolon) de nem történt javulás. Felkerestem a háziorvosom kaptam rá gyógyszert (suprastin) de attól se javult az állapotom azóta is duzzadt a nyelvem érzékeny, zsibbadt. Szeretném megtudni az Ön véleményét, hogy mi okozhatta ezt az "allergiát" és hogy miért nem javul az állapotom illetve hogy hova fordulhatnék ezzel kapcsolatban. Eddig nem tapasztaltam hogy allergiás lennék bármire is.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező! Az allergiás reakciónak pár napon belül teljesen meg kell oldódnia, főleg, hogy teljesen helyes terápiában részesült. Keressen fel allergológiai (bőrgyógyászat) szakrendelést. Kerülje a szájvíz alkalmazását, még nem derül ki egyáltalán, hogy melyik összetevő okozta.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-06-10 20:38:36; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: