• Bőrkiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb kéthete szedem a cerucal, semicilin, és zimpax tablettát epepanaszaimra. A jövőhétre jegyeztek elő műtétre, és most rengeteg piros kiütés jelent meg az egész testemen. Ez lehetséges a gyógyszerektől, és a calcium pezssgőtaletta elég a kezelésére? Sürgős

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Nagy valószínűséggel gyógyszerallergia okozza a panaszt, de az akut allergiás reakció oka lehet gyakran étel vagy vírusfertőzés is, illetve ezek kombinálódása. Mindeképp keressen fel bőrgyógyászt, amennyiben kiterjedtek a kiütések erősebb gyógyszer szükséges, mint a Ca, ilyenkor antihisztamin, és szükség esetén szteroid-kezelés szükséges, ugyanis akár életveszélyes szövődmények is kialakulhatnak rövid diőn belül.


        Kérdés: 2010-06-02 11:59:44; Megválaszolva: 2010. június 02., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: