• Aspirin Protect/ visszeres láb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr. Csuth Ágnes! Elnézést a kevés információért! Több mint féléve viszerek megjelenését keztem el tapasztalni a lábamon. És az egyik ismerősöm az Aspirin Protectet ajánlotta. Tudom hogy a viszereket nem lehet eltüntetni, de a vérrögök kialakulását csökkenti. pl. hosszabb utazás előtt állok, ahol nem biztos hogy megfelelő pozícióba tudom majd helyezni a lábam. Ezért gondoltam hogy megkérdezem, mert úgye vény nélkül is lehet kapni, de hogy idősebbeknek ajánlják. Mivel ismerem magam, valószínűnek tartom, hogy túl reagálom a viszereimet, ha érti mire gondolok...:--) ( a családom mindig nyugtat hogy nem olyan gáz a lábam.) De mindent megszeretnék tenni a lábaimért, még most amíg nem lesz rosszabb. Várom válaszát! Tisztelettel! Patkós Ibolya

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Ibolya! Az aszpirin nem a vénás, hanem az artériás oldalon hat, tehát a vénás trombózis nem kivédhető általa. Amennyiben hosszas repülőútra készülne, és súlyos a visszeressége, akkor beadhat magának előzőleg LMWH injekciót és befáslizhatja a lábát. (Háziorvos felírhatja az injekciót, de nem biztos, hogy az ön esetében szükséges.)


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 05., 20:23; Megválaszolva: 2011. április 06., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: