• Érkidurranás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A Jobb térdhajlatomban véraláfutás van két napja. Nem emlékszem, hogy beütöttem volna valahová. Nem is olyan helyen van, amit észrevétlenül be lehet ütni bárhová. Úgy gondolom, hogy egy ér kidurrant. Estére már fáj is az egész lábam. Nem túl erősen, de azért érzem. Mit tegyek? Mutassam meg a házi orvosomnak?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Hölgyem! Kenje be Venoruton géllel, ha ez sem segít rajta, akkor forduljon háziorvosához.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 30., 08:21; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó