• Visszeres láb hosszú utazáson?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő!! Törökországba fogok utazni busszal. Kérdésem az lenne,hogy vegyek fel gumiharisnyát a hosszú úton vagy ne. Szivproblémám is van, volt infarktusom,de most jól vagyok, viszont a lábam nagyon visszeres és nagyon dagad. Már bánom is ,hogy bejelentkeztem erre az utazásra,mert tartok attól,hogy a lábam majd nem bírja. Ha veszek fel gumiharisnyát,akkor meg pont azért lesz problémám,hogy szorítva lesz????? Nem tudom eldönteni. Ezért kérem ,köszönettel a válaszát. Éva

        Dr. Boros Miklós válasza a visszér témában

        Tisztelt Kérdező! A jól megválasztott kompressziójú harisnya nem tud gondot okozni. Minden alkalmat használjon ki a rövid sétákra, fogyasszon bőségesen folyadékot (szénsavmentes víz). Alváshoz polcolja fel a lábát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 16., 18:39; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: