• Péniszen elváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Korábban már kerestem ezzel a problémával. Linkeltem még egy képet. http://kephost.com/image/0kQr Itt jobban látszódik a dolog, hogy van ott az az "ér" szerűség középen ami egyenesen halad, tart egy darabig, majd ahol végetér ott egy gumó található. Talán ránézésre nem látható jól, de tapintásra érezhető, nem fáj. Őszintén szólva eddig sem az "eret" vagy bőrt vagy nevezzük bárminek is nem láttam ott, a gumót meg főleg nem. És zavar. Nagyon kíváncsi lennék mi lehet ez, és mi okozta, de orvoshoz nem szivesen megyek, ezért kerestem fel Önöket. Másnak nem volt eddig hasonló panasza? A válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel, Gábor

        Dr. Papos István válasza a pénisz témában

        Mivel ahogy mondja, csak tapintással észlelhető az elváltozás, pontosabb véleményt csak vizsgálatot követően tudok mondani.


        Kérdés: 2017. május 29., 22:38; Megválaszolva: 2017. június 06., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: