• Fitymafék sérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Az lenne a kérdésem.hogy ahol a fityma kapaszkodik a makkhoz (fitymafék)en keletkezett régebben egy sérülés aktus alatt ami már begyógyúlt viszont maradt nyoma.hogy esetleg veszélyes lehet.e barmire is vagy tovább tud.e szakadni stb Ahol volt a sérülés ott maradt egy 3.4 mm."lyuk" mint mikor egy fültágítot eltávolítanak és megmarad a nyoma..esetleg kell attól félnem hogy tovább fog szakadni vagy ujra összeforr vagy igy marad de semmi jelentősége nem lesz ha vigyázom rá Fájdalom.pirosodás stb nem tapasztalhato..és más egyéb szokatlan dolog sem teljesen panaszmentes csak fura látvány és izgat hogy nincs.e komolyabb baj

        Dr. Papos István válasza a pénisz témában

        Nem valószínű, hogy további szakadás várható. A fitymafék szakadása általában rövid fitymafék (frenulum breve) esetén következik be. Amennyiben panaszt nem okoz az elváltozás, és nem feszül a fitymafék merevedés közben, akkor nincs jelentősége, és nem okoz komolyabb "bajt".


        Kérdés: 2017. március 29., 16:48; Megválaszolva: 2017. március 30., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr Segítségét szeretném kérni a következő problémám van: Az ejakuláció az akaratom ellenére történik, ha szeretkezésre kerül a sor, nem tudom irányítani , és az előváladék is nagyon hamar jön (pár csók után, de...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A péniszemen a makk alatt ahol "rögzül " a fityma a makkhoz hátul ahogy hátrahúzom a fitymát látok kettő pattanás szerű fehér pöttyöt illetve szúró fájdalom is jelentkezik érintésre. Közösülésnél akkor fáj...