• Magömlés probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Érdeklődni szeretnék az állapotom felől. Párkapcsolat hiányában körülbelül heti 2-3 alkalommal maszturbáltam egészen 28 éves koromig, ez talán nem számít nagyon soknak, mert mások naponta sokszor is csinálják. Olvastam, hogy ez nem tesz jót a szervezetemnek még így sem, és más személyek tanácsára is teljesen abbahagytam, hogy ne legyen olyan problémáim, mint amelyek előjöttek régebben, hogy partnerrel esetleg nem lesz olyan érzés, olyan intenzív a dolog mint amihez hozzászoktattam magam, ami potenciaproblémákhoz vezetett. (Amúgy jártam már teljes urológiai vizsgálaton és mindent rendben találtak nálam szervileg) Mióta abbahagytam a maszturbálást (9hónapja) azt vettem észre, hogy első 3-4 hónapban semmi jelentős nem történt, de a 6. hónaptól kezdve már kb másfél havonta éjszaka magömlésem van ami soha előtte nem történt meg. Az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy maszturbálás nélkül 1-1,5 havonta egyszer egy kontrollálatlan magömlés következik be éjszaka alvás közben? Azután rá 2-3 napra ismét, majd megint másfél hónap szünet és megint kezdődik. Mert ugye az lenne a cél, hogy kicsit gyűljön össze az energia erre a területre és ne pazaroljam el, hogy igazi szex közben ne valljak majd kudarcot, mert nekem picit több idő kell a regenerálódásra mint más férfiaknak. Ha probléma ez a magömlés ( ami igazából csak átlátszó ondónak tűnik, és nem szép fehér sperma mint maszturbáláskor volt anno) akkor kérem írja meg tanácsát, hogyan tudom megfelelően karbantartani magam ezen a területen, valamint mit lehet tenni, hogy ne ilyen sűrűen legyenek magömlések mert igencsak kellemetlen dolog, és szerintem másnak nem ilyen sürjen fordul elő annak ellenére, hogy nem könnyít magán. Hálásan köszönöm válaszát!

        Dr. Papos István válasza a magömlés témában

        Igen, normális az éjszakai magömlés, amennyiben sem maszturbáció sem közösülés nem történik hónapokig.


        Kérdés: 2017. március 02., 18:11; Megválaszolva: 2017. március 02., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: